Marketing en Communicatie

Home » Marketing en Communicatie

Social Media:
Twitteren?? Facebook?? LinkedIn of toch Google+??
Mirific kan u adviseren over uw social media, we schrijven een social media plan voor u en kunnen als u dat wenst alles voor u opstarten en eventueel dagelijks uw social media onderhouden

Staat u bovenaan bij Google? Hoe goed wordt u online gevonden door uw klanten?
Laat Mirific kijken naar uw SEO – Search Engine Optimalisation en u hierover adviseren.

Totaal Concept Huisstijl:

Voldoet uw huidige huisstijl nog aan deze tijd? Of bent u net begonnen en zoekt u een bedrijfsnaam, logo en huisstijl?
Mirific kan uw huisstijl restylen of geheel opnieuw ontwerpen. We bepalen de uitstraling van het bedrijf en sluiten met de huisstijl geheel hierop aan. Zowel online als offline, van uw visitekaartjes tot uw twitterachtergrond. Alles sluit op elkaar aan.

Diverse losse opdrachten:
Alleen advies over uw linkedIn account nodig of heeft u nieuw drukwerk nodig?
Mirific kan voor u diverse dingen ontwerpen en u over uiteenlopende zaken adviseren.
Verder kunnen we u ondersteunen met een tijdelijk project, of standaard een aantal uur in de week of in de maand. Ook kunnen wij tijdelijk uw afdeling versterken of een medewerker vervangen.

Tekstschrijven:
Voor het overbrengen van een boodschap is het belangrijk om een balans te vinden tussen de tekst en het communicatiemiddel. Mirific kan uw boodschap goed overbrengen in elke vorm die uw doelgroep aanspreekt. Wij leveren dan ook teksten voor uw brochure, productblad of nieuwsbrief. Tevens schrijven wij ook de tekst voor uw website, zodat deze uw bedrijfsboodschap duidelijk overbrengt naar uw doelgroep.

Organisatie van uw evenementen:
Het organiseren van evenementen kost veel tijd en ook hier is het belangrijk dat uw bedrijf goed wordt uitgedragen naar uw doelgroep. Mirific kan u ook hier op verschillende manieren van dienst zijn. We kunnen de organisatie geheel uit handen nemen, in nauw overleg met u, zodat u op de dag zelf kunt genieten. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij maken alleen een plan of regelen de gehele uitvoering. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, opening of een stand op de beurs. Mirific maakt het u makkelijk.

Mirific maakt communiceren weer simpel.

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter
UA-27277622-1