Referenties

Home » Referenties

“Ik heb Tanja ingeschakeld om de website, nieuwsbrief en het weblog van Advocatenkantoor Zwinkels (opnieuw) op te zetten. Zij heeft alle werkzaamheden snel, kundig en tegen zeer redelijke kosten uitgevoerd. Het is heel prettig om met Tanja samen te werken: zij kan net zo enthousiast worden over onze ideeën als wijzelf, en geeft daar dan een veel betere vorm aan dan wij zelf kunnen.”

26 maart 2013, Juliëtte Zwinkels – Advocatenkantoor Zwinkels

“Bij de start van een eigen onderneming komt veel kijken. Zo ook grafische aspecten en drukwerk. Via via in contact gekomen met Mirific. Na een prettig eerste contact besloten zaken te gaan doen. Tanja is erg creatief en komt met verschillende mogelijkheden. Drukwerk ziet er perfect uit. Perfecte levering met een persoonlijk contact. Ga zeker meer zaken doen.”
Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Aangenaam, Creatief

26 oktober 2012 Manfred Mulder- Traico

 

“Tanja is voor mij een soort talisman, de vraagbaak op het gebied van “hoe zet jij je eigen bedrijf neer zetten in je eigen format”.
Zonder twijfel pakt ze de vraag op en komt zij met een gedegen voorstel, of het nu gaat om autobestickering of een hele bedrijfsformat.

Ondanks dat Mirific een jong bedrijf is, geeft het nu al het gevoel dat Tanja het begrijpt.
Zij kan het niet alleen en ik kan het niet alleen, maar met samenwerken komen we heel ver.

Het contact vind ik heel belangrijk en dat wordt gelukkig beantwoord.
Tanja is een persoon die je durft voor te stellen in je eigen netwerk.
En gelukkig zijn er al een aantal, die het met haar oppakken.”

18 juni 2012, Stephan van Druten, PBI

 

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter
UA-27277622-1